• 5481 AA 45 Hoofdstraat

  • 5481 AR 39 Plein

  • 5481 GL 01 Schutsboom

  • 5481 NG 20 Markt

  • 5481 VE 15 Boxtelseweg

  • 5482 DA 01a Eerdsebaan

  • 5482 KG 55 Kerkendijk

  • 5482 WN 06 Steeg

Copyright 2020 - Schijndelhartsave

BESTUURSLEDEN EN MEDEWERKERS
SCHIJNDEL HARTSAVE

 

wim van der rijt
Wim van der Rijt

voorzitter/penningmeester - bestuur Schijndel Hartsave

“Met een AED en voldoende bhv'ers in de directe omgeving wil ik, samen met de vrijwilligers van Schijndel Hartsave, voor iedereen in Schijndel een hartveilige omgeving creëren.”

eric de goeij


Eric de Goeij
coördinator databeheer - bestuur Schijndel Hartsave

“Senior zijn heeft natuurlijk allerlei consequenties. Als je dan wat ouder wordt en tot de risicogroep gaat behoren omdat je rikketik het niet meer zo goed doet, is het fijn om te weten dat je, als het nodig is in noodsituaties, geholpen kunt worden. Daar wil ik me voor inzetten. Door samen met andere actieve senioren in Schijndel een acceptabele dekking te verkrijgen door voldoende en goed werkende AED’s”

wilbert van helvoort

 

Wilbert van Helvoort
coördinator technisch beheer - bestuur Schijndel Hartsave

“Ik vind het een mooi streven om indien mogelijk een bijdrage te leveren aan het redden van een mensenleven. Natuurlijk moeten we het met z'n allen doen en hiervoor gaan."

marion van oers


Marion van Oers
cursusorganisator en nazorg - bestuur Schijndel Hartsave

“Ik vind het als ehbo-er belangrijk dat een slachtoffer zo snel mogelijk geholpen kan worden. Vooral bij een levensbedreigende situatie als hartfalen is tijd heel belangrijk. Daarom streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen op te leiden als burgerhulpverlener en zoveel AED's als nodig is 24/7 beschikbaar te krijgen.”

eus witlox


Eus Witlox
PR en communicatie - bestuur Schijndel Hartsave

“Het is heel mooi om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers onze leefomgeving in Schijndel een beetje veiliger maken. Het lijkt me geweldig als uit de Schijndelse gemeenschap voldoende burgerhulpverleners komen en er een dekkend netwerk van AED’s komt, zodat er snel gehandeld kan worden.”

ton kreemers


Ton Kreemers
Technisch medewerker Schijndel Hartsave

"Ik vind het geweldig om mee te werken aan het hartveilig maken van Schijndel. Omdat ik enige technische ervaring heb, kan ik op deze manier mijn bijdrage aan Schijndel Hartsave leveren".

wim van der schoot


Wim van der Schoot
Technisch medewerker Schijndel Hartsave

"Mijn motivatie om werkzaam te zijn voor Schijndel HartSave komt voort uit mijn maatschappelijke betrokkenheid. Ik ben nu bezig met de opname, het in kaart brengen en de controle van AED-apparaten in Schijndel. Gesprekken met bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren doen mij goed. Ook het promoten van een reanimatiecursus en het aanmelden bij HartslagNU neem ik mee in mijn verhaal over Schijndel HartSave.“

pieter v d berg


Pieter v.d. Berg
Instructeur reanimatie, EHBO en nazorg

Al meer dan 31 jaar zet ik me in voor de eerste hulp aan de medemens. Reanimatie is een belangrijk onderdeel daarvan. U als burgerhulpverlener kunt daar ook in bijdragen. Volg een reanimatie cursus bij Schijndel Hartsave en meldt U aan bij hartslag.NU.”

 

Contactgegevens:
Adres: Dungensesteeg 3, 5482 ZT Schijndel
Website: www.schijndelhartsave.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

f t g m

logo anbi

logo kvk

Ingeschreven onder nr. 75089815